celal yıldızuzaktan eğitimbodrum haberpodoloji ankarakatılım bankasıkdv iadesi

Asır Haber

Ay Burcu Nedir? Nasıl Hesaplanır ve Yorumlanır?

Ay Burcu Nedir? Nasıl Hesaplanır ve Yorumlanır?
469 views
31 Mayıs 2022 - 14:33

Duygularla alakalı hayli konuda tesirli olan Ay’ın doğum haritasındaki konumu astroloji meraklılarının çok önemsedikleri ve üzerinde durdukları temel konular arasındadır. Astrolojik haritada, Ay’ın yer aldığı burç, bilhassa evlerimizde ve özel hayatımızda çevremize duygusal manada nasıl reaksiyonlar verdiğimizi ortaya koyar.

Diğer burç hesaplamalarında da olduğu gibi, Ay burcu tespiti için de doğum anına ait bilgilerin dakika bazında bilinmesi gerekmektedir. Bu bölümün doğru olması büyük önem taşır, çünkü yalnızca küçük bir eksiklik çok farklı bir burcu gösterebilir, bu yüzden emin olmak adına kesinlikle titiz davranılması gerekir. Net bilgilere sahip olduğunuzda, websitemizdeki gibi iyi bir hassas hesaplama uygulaması gerekli sonucu olanak sağlayacaktır.

Haritamızdaki Ay burcu bilinçaltımızı ifade ettiği için duygusal alanlarımızla ilgi pekçok hadise Ay’ın bulunduğu burçla tam anlamıyla alakalıdır ki, bize zevk veren konular ve alışkanlıklarımız dahi burçlardaki Ay’ımızın kapsamı altındaki konulardır. Duygularımız üzerindeki etkisi sebebiyle hayatımızın pekçok alanını tam anlamıyla etkileyebilir ancak, her şeyden önemlisi insanlarla sürdürdüğümüz ilişkileri etkilemesidir. Ay’ın pozisyon aldığı burç bir yandan da sevgi alanındaki beklentilerimizi, beslenme tipimizi ve ruhsal rahatlama şeklimizi de etkiler.

Şahsınızın yahut da bir başkasının duygusal yapısını anlamak için, internet sitemizdeki Ay burcu hesaplayıcısını kullanabilirsiniz. Eğer Ay’ın hangi burçta olduğunu bilmeyi istiyorsanız doğum tarih ve saatinizi forma girmeniz gerekiyor. Peşinden Ay Burcumu Göster butonuna tıklayın. İşte bu kadar. Şayet başka bir kimseye ait Ay burcu raporuna göz atmak isterseniz o kişiye ait doğum anı bilgilerini, Ay’ın mevcut pozisyonunu merak ediyorsanız, bugünün tarihini formdaki ilgili kutucuklara yazmanız gerekiyor. Böylece girilen tarihte Ay’ın hangi burçta olduğunu ve o burçta hangi anlamlarda yorumlandığını okuyabilirsiniz.

Ay’ın bir anlamda koruyucu bir şekilde Güneş etrafında dolaşması ve Güneş ışıklarını bizlere iletmesi gibi, haritamızdaki Ay da korunma yöntemlerimizi, kendimizi nasıl güvende ve rahat tuttuğumuzu bildirir.

Ücretsiz Astrolojik Yorumlu Güneş Burcu

Güneş burcunuz doğal karakterinizi ve yaşamın olağan akışı içerisinde değişmeden devam eden esas özelliklerinizi verir. Bu sizin bir anlamda dışarıya sızan içsel özelliklerinizdir. Gerçekte ışık ve enerji kaynağımız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin merkezinde bulunur ve aynen bu şekilde burcunuzdaki Güneş de eşsiz kendi kişisel merkezinizi tanımlar. Kendi kişisel özelliklerinizi anlayabilmek için websitemizdeki Güneş burcu hesaplama sisteminden yararlanabilirsiniz. Güneş, Güneş sistemimizdeki en büyük güç olduğu gibi, doğum haritanızda da en önemli güçtür. Buradan alınan etki, kimliğinizle ve hayatınızı sürdürdüğünüz sürece nereye doğru evrimleştiğinizle ilişkilidir. Duygularınızı çevrenizle ne şekilde etkileşime aldığınızı ortaya çıkarmakla birlikte sahip olduğunuz şeylerin, hedeflediğiniz şeylerin ve benlik duygunuzun temel taşını oluşturur. Yaşlanma sürecinde, Güneş burcu etkisi güç kazanır çünkü yaş ilerledikçe, kim ve ne olduğunuz özelinde kendinizi daha iyi anlarsınız.

Merkür Burcu Analizinde Neler Var? Nasıl Hesaplanır?

Merkür gezegeninin pozisyonu, kalıpları anlama, bilgi edinme ve dış dünya ile iletişim kurma biçiminizi temsil eder. Burçlardaki Merkür’ümüz iletişim tarzınızı belirlediğinden ve düşünce sistemimizi ifade ettiğinden dolayı, hayatımızın her yönünü etkisi altına alır. İlk tanıştığımız kişinin, aslında Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcu ile diyaloğa gireriz. Yerleştiği burca göre farklı anlamlara gelen Merkür burcumuz, zeka seviyemizi ve bu zekayı hangi tarafa yönlendirdiğimizi gösterir. Merkür konumumuz nasıl düşündüğümüzü, yazı yazma yeteneğimizi ve insanlarla iletişim kurma kalitemizi söyler. Bulunduğu burca göre Merkür’den aldığınız astrolojik etkiyi anlayabilmek için Merkür burcu bulma programımız aracılığı ile gereken tespiti yapmalısınız.

Astrolojide Venüs Burcu Nedir? Ne İşe Yarar?

Venüs burçlar kuşağında dolaşım halindeyken, 24 saatlik dilimde kaba olarak 1° yer kaplar. Bu ilerleyişle her bir burçta hemen hemen bir ay kaldığı manasına gelir. Ayrıca on sekiz ayda bir kez olmak kaydıyla retro haline girer ki, Venüs’ünüzü tam olarak belirlemenin en kestirme yolu doğum haritalarından faydalanmak ve doğum bilgilerinize göre hangi burçta olduğunu belirlemek için bir Venüs burcu hesaplama programı kullanmaktır. Astrolojide Venüs değerlerle ilgili olduğu için varlıklarımızla olan ilişkilerimizin yöneticisidir. fakat bundan daha önemlisi, Venüs işaretlerimiz bize sevme ve romantizm tarzımızı, merhamet etme şeklimizi, nasıl bir aşk aradığımızı haber verir. İstediğiniz kişiyle aranızdaki romantik uyumu bulmak için Güneş burcundan hareketle yorumda bulunmak iyi bir fikir olabilir fakat, Venüs burcu tespiti tam olarak aşkın kalbine inmenin en kesin metodudur.

Mars Burcu Nasıl Bulunur? Mars Burcu Nasıl Hesaplanır?

Mars burcunuzun ne anlama geldiğini öğrenmek, harekete geçme biçiminiz ve motive olmak için neye gereksiniminiz olduğuyla alakalı bilgilendirici niteliktedir. Bu bilgi, enerji düzeyinizi yükseltmenize ve yaşamınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. Mars konumunuzu kesin bir doğrulukla bulmak için Mars burcu hesaplama yazılımı kullanılması gerekir. Mars hareketini hızla sürdüren bir gök cismidir ve hangi tarihler arasında gerilediğine göre iki – yedi ay arasında burçları yönetir. Bilindiği gibi Mars’ın tüm burçlar kuşağını dolaşması ortalama 24 ay sürer. Bu sürenin başlangıcını doğru bir şekilde saptayabilir, şu anda neler yaşadığınıza ve neler hissettiğinize göre farkındalık geliştirirseniz, iki yıl sonraki Mars devrinde nasıl hareket edeceğiniz ve enerjinizi hangi yöntemleri kullanarak toplayacağınız ile alakalı ipuçları edinebilirsiniz.

Jüpiter Burcu Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Jüpiter’in bulunduğu burç sizinle alakalı tahmin ettiğinizden daha fazla şey söyler, algısal genişliğinizi ve bilincinizi yükseltme yöntemlerini açığa çıkarır. Genişleyen Jüpiter genelde diğer özelliklerinin yanı sıra yüksek miktarda dürüstlük ahlakı da verir. Jüpiter burcunuzun konumunu anlamak, kendinize daha fazla şansı çekmenize yardımcı olabilir. Jüpiter konumunu hesaplamanın birden fazla yolunu kullanabilirsiniz. Bir astroloji programı kullanarak bir tek tıklamayla Jüpiter’inizin konumunu hızlıca öğrenebilirsiniz, tabiki doğum tarihinizi ve saatinizi bilmeniz şarttır. Bununla beraber online Jüpiter transit tablosunu kullanarak tarihlere ​​de göz atabilirsiniz. Natal haritanız çıkarılmışsa Jüpiter’inizin bulunduğu pozisyonu bu şekilde de görebilirsiniz. Şayet anlamlarıyla beraber bu pozisyona detaylıca göz atmak isterseniz Jüpiter burcu tespit etme uygulamamızı kullanabilirsiniz.

Satürn Burcu Hesaplama Uygulaması Ücretsiz

İlk sırada hareket eden Satürn, bir burçta yaklaşık olarak 30 ay süre kalı ve doğum anındaki burca tekrar dönmesi 28 ila 29 yıl arasında bir zaman alır. O ana Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir olgunluk süresidir. Bu, eşit yaş grubundaki kişilerin birbiriyle yakın yaşam dersleri öğrendiği anlamına gelir. Websitemizde yer alan Satürn burcu hesaplama programı ile Satürn’ün yerleştiği pozisyonu anlayabilirsiniz. Natal haritalarda, Satürn’ün yerleşim gösterdiği burç, kendimizi ne şekilde sınırlandırdığımızı, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluk hislerimizi gösterir. Satürn burcu, sorumluluklarımıza nasıl yaklaştığımızı açıklayabilir ve bununla beraber, normal olarak ifade edemediğimiz ve hatta kişiliğimizin temel parçası olarak kabullendiğimiz özelliklere de işaret eder.

Doğum Haritası Kişiye Özel Astroloji Haritası

Gök günlükleri (ephemeris) tüm tarihler için tüm astrolojik gezegenlerin yerlerini incelemeye yarayan teknik tablolardan oluşur. Bu verilere bakarak, astrolojik gezegen konumlarını görebilirsiniz yine de, gerek harita hesaplaması yapmak ve gerekse anlamlı hale getirmek işinde yeterli olamayabilirsiniz. Haritadaki verilerin okunması sadece yeterli astroloji bilgisine sahip kişilerce yapılması imkan dahilinde olan karmaşık ve zor bir iştir. Bu alanda bir uzmandan ücretli destek alabilir ya da sitemizin doğum haritası çıkarma aracından faydalanabilirsiniz.

Gök haritaları an be an değişse de, kişisel astrolojik haritalar belli bir zaman dilimine bağlı kalınarak gök boşluğunun bir fotoğrafı olduğu için sabittir ve değişmez.

Natal harita bir kimsenin doğduğu saat ve dakikada bulunduğu bölgeye ilişkin astrolojik tesiri olan yıldız ve gezegenlerin bulunduğu noktaları görmemize yarayan bir haritadır.

İnternette yayın yapan birçok natal harita servisi bulunmakta. Bu servislere göz attığımızda, kimilerinin sadece sembol ve işaretlere yer verdiğini, ancak bu değerlerin hangi doğrultuda yorumlanacağını herkesin anlayacağı şekilde açıklamakta yetersiz olduğunu görüyoruz. Halbuki astroloji uzmanı olmayanlar kapsamlı doğum haritası analizlerini bilmek isterler. Bu sebeple bizler de astroasist.com olarak detaylı açıklamaları sunan bir doğum haritası sitesi olarak yayınlarımızı sürdürüyoruz.

Yıldız haritası çıkarılması için gerekli olan saat ve konum bilgilerinin doğruluğu kesin bir öneme sahiptir ki, bazı hallerde üç beş dakikalık farklılığın bile tüm astrolojik açıları yanlış yönde etkileyeceğini bilmek gerekir. Bir astrolojik haritanın doğru bir biçimde oluşturulabilmesi ve işaretlerinin yorumlanabilmesi için, kişinin doğduğu anın kesin olarak bilinmesi gerekir. Websitemizde ücretsiz olarak kullanımınıza sunduğumuz doğum haritası hesaplama servisi de, doğum tarihi ve saati şeklinde giriş sağlayacağınız bu bilgiler çerçevesinde kişiye özel yıldız haritası sonucunu detaylarıyla beraber vermektedir.

Astrolojik göstergelerin yoruma muhtaç tarafları olsa bile, gerçekte astrolojik parametreler dahilinde çok yakın anlamları ifade eder. Bu nedenle bire bir olmamakla birlikte farklı astrolog yorumları bir birleri ile örtüşür.

Doğum haritası hesaplaması pek çok bilgi ve deneyim gerekliliği içeren, oldukça karmaşık bir işlemdir. Bu nedenle astroloji uzman olmayanların kendi astrolojik haritasını çıkarması, gerekli astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece mümkün değildir. Sevindirici tarafı şu ki, günümüzde tüm hesaplamaları kolaylıkla yapabilen programlar oluşturulmuştur. Bizler de sitemizi kendi haritanızı en hızlı şekilde çıkarmanız için tasarladık.

Bir zamanlar üst düzey astroloji bilgisine sahip olanların gök günlükleri aracılığı ile, binbir emekle çıkardıkları doğum (natal) haritalarını, bu asırda sitemizin doğum haritası hesaplama sistemi ile çok kolay bir şekilde oluşturmak ve detaylı yorumlarını incelemek mümkün hale geldi.

Basitçe tarif etmek gerekirse ücretsiz doğum haritaları astroloji alanında uzmanlaşmış kişilerin sahip oldukları becerilerin gelişen teknoloji sayesinde özel programlara aktarılarak sunulan halidir.

Astrolojik alanda uzman değilseniz bile şahsınıza özel detaylı ve yorumlu natal haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu sağlamak için doğduğunuz ana ait tarih bilgilerini ve doğduğunuz şehrin enlem/boylam bilgilerini forma girmeniz yeterli. Yıldız haritamı göster butonunu tıkladığınız anda saniyeler içerisinde haritanızı çıkarmış olacaksınız.

Detaylı Yükselen Burç Hesaplama ve Yorumlama

Yükselen burç dünyaya geldiğiniz anda bulunduğunuz coğrafi noktaya göre, doğu yönünde yükselmekte olan burca izafe edilen isimdir. 12 evli astroloji sistemine göre tertip edilmiş olan doğum haritanızdaki ilk evinizdir. Astrolojiyi takip etmeyenler çoğunlukla kendilerini Güneşin konumlandığı burca göre ifade ediyor olsalar da, dışarıdan bakılınca dışarıdan bakılınca daha farklı biçimde görünebilirler. Çünkü karşı tarafa verdiğimiz izlenim çoğunlukla yükselen burcumuz ile ilgilidir.

Yükselen burç ASC (Ascendant) tespiti için gök günlüğü tablolarından faydalanılır. Bu tablolar herkes için anlaşılamayan teknik içeriklerle doludur. Gök günlüklerinden tam olarak faydalanmak için astrolojik sahada üst seviyede bilgi ve deneyim sahibi olunması gerekmektedir. Yükselenin bulunmasında en güvenli ve garantili yöntemlerin başında bir astroloji uzmanından destek almak ve çeşitli astroloji yazılımları kullanmak gelir. Tamamı ücretsiz astroloji uygulamamızı da bu amaçla güvenerek kullanabilir, yükselen burcunuzu kesin bir netlikle öğrenebilirsiniz.

Bilindiği gibi, Güneş ışıklarından daha fazla faydalanmak için belirli dönemlerde saatler ileri ve geri alınır. Son birkaç yıldır Türkiye’de bu sistem kullanılmıyor olsa da, ASC (Ascendant) burcu hesaplanacak kişinin doğduğu zamanda bu tür bir uygulamanın olup olmadığı tespit edilmeli ve tüm hesaplamalar bu ayrıntıya göre şekillendirilmelidir.

Sitemizin hesaplama sistemiyle, herhangi bir astroloji bilgisine ihtiyacınız olmaksızın 1. Ev konumunuzu tespit edebilirsiniz. İzlemeniz gereken yol ise çok kolay. Tabi ki doğduğunuz andaki saati net olarak bilmeniz kaydı ile. Web sitemizdeki yükselen burç hesaplama kısmına, doğduğunuz andaki saati doğum lokasyonunuzu girin, devamında aktifleşen göster butonunu tıkladığınızda işleminiz tamamlanacaktır.

Yükselen burcunuzun ne mana taşıdığı ve dışarıya nasıl bir imaj yansıttığı, hesaplamanın ardından elde edilecek sonuçla birlikte verilmektedir. Doğum haritasında 1. Evin önemi dış burçtan (Güneş burcu) bile fazladır denilebilir. Çünkü haritadaki birinci ev hesaplandıktan sonra tüm astrolojik yerleşimlerin detayları da gün yüzüne çıkacaktır. Astroloji analizlerinde tahminler her zaman için yükselen burca göre yapılır. Bu da 1. Evin (yükselen burcun) önem derecesini ispatlamaya yeten bir bilgidir aslında. Doğum saatinizi öğrenip mutlaka yükseleninizi tespit edin. Bu hesaplama, kendinizi daha iyi tanımanızı, nasıl bir imajınız olduğunu daha çabuk bir şekilde bilme olanağınızı arttırır.

Genelde internette yükselen hesaplama metotları araştırırken bir birinin aynı tablolarla karşılaşmışsınızdır. Yükselen burcun tespit edilmesi konusunda net sonuç çıkaran basit bir yükselen burç bulma tablosu bulunmamaktadır aslında. İncelediğiniz herhangi bir cetvelde, coğrafi konum yok ve yalnızca Güneş burcunuz ve 2 saat ara ile yükselen burç değişimi yapılıyorsa dikkate almayın. Çünkü en doğru yükselen burç hesaplama işlemlerinde koordinat bilgisi, yerel saat dilimi ve dolayısı ile de ileri/geri saat uygulaması hesaba katılmalıdır.

halkalı escortavrupa yakası escortşişli escortavcılar escortesenyurt escortbeylikdüzü escortbeylikdüzü escortbeylikdüzü escortavcılar escortesenyurt escortbeylikdüzü escortavcılar escortesenyurt escortmaltepe escortkurtköy escortpendik escortataşehir escortümraniye escort

Kaynak Makinesikasko sigortasıTiny house fiyatlarıçelik villaburun estetiği fiyatlarıliposuction fiyatlarıburun estetiği fiyatlarılabiaplasty turkeyburun estetiği fiyatlarıhair transplant istanbulsaç ekimi fiyatlarısaç ekimigüvenilir takipçi satın alankara liposuction burun estetiği kürtaj fiyatları genital estetik fiyatları microblading buz lazer hd film izle