celal yıldızuzaktan eğitimbodrum haberpodoloji ankarakatılım bankasıkdv iadesi

Asır Haber

Tüm Yorumları İle Beraber Ücretsiz Doğum Haritası Çıkarma

Tüm Yorumları İle Beraber Ücretsiz Doğum Haritası Çıkarma
407 views
14 Nisan 2022 - 21:16

En kısa tarifiyle ücretsiz çıkarılan doğum haritaları astrologların sahip oldukları becerilerin gelişen teknoloji sayesinde bilgisayar yazılımlarına aktarılarak sunulan halidir.

Yıldız haritalarıyla çalışırken gereken verilerin doğruluğu kesinlikle önemlidir ki, spesifik bazı durumlarda birkaç dakikalık farklılığın bile tüm astrolojik konumları etkileyeceğini unutmamak gerekir. Natal haritaların sağlıklı bir biçimde oluşturulabilmesi ve anlamlarının izah edilebilmesi için, doğum günü ve saatinin kesin olarak bilinmesi şartı vardır. İnternet sitemizde ücretsiz olarak hizmet verdiğimiz doğum haritası hesaplama uygulaması da, yıl, ay, gün, saat ve dakika olarak giriş sağlayacağınız bu veriler ışığında kişiye özel natal (doğuma) harita sonucunu yorumuyla birlikte vermektedir.

Doğum haritalarındaki gezegen yerleşimlerinin kısmen yoruma dayalı tarafları olsa da, aslına bakarsanız genelde belli anlamları ifade eder. Bundan dolayı bire bir olmamakla birlikte farklı astrologların yorumları neredeyse aynıdır.

Gök günlüğü denilen kitapçıklar tüm tarihler için Güneş ve gezegenlerin yerleşimlerini tespit etmeye yarayan tablolardan oluşur. Bu çizelgeleri inceleyerek, konumları görebilirsiniz görebilirsiniz yine de, gerek haritayı tam olarak çıkarmak ve gerekse sembolleri okuma ve yorumlama konusunda yetersiz kalabilirsiniz. Harita işaretlerinin okunması sadece astroloji alanında uzmanlaşmış kişilerce icra edilebilen zorluk derecesi yüksek bir iştir. Böyle bir hizmet için bir astroloji uzmanından profesyonel hizmet alabilir ya da astroasist.com un doğum haritası analiz yazılımından yararlanabilirsiniz.

Epeyce zaman önce üst düzey astroloji bilgisine sahip olanların ephemeris aracılığıyla binbir emekle çıkardıkları doğum (natal) haritalarını, şimdiki zamanda teknolojinin yardımı ile astroloji bilmeyenlerce bile çıkarmak ve oldukça detaylı yorumlarını hızlıca görmek mümkün hale geldi.

İnternette yayında olan birçok yıldız haritası sitesi bulunduğunu görüyoruz. Bu siteleri ziyaret ettiğimizde, büyük bir kısmının yalnızca astrolojik pozisyon sembollerine yer verdiğini, fakat bunların ne anlama geldiğini herkesin anlayacağı biçimde izah etmekte yetersiz olduğunu görüyoruz. Halbuki astroloji alanında uzman olmayan kişiler yorumlamalı doğum haritası analizlerini görmek isterler. Bunu bildiğimiz için biz de astroasist.com olarak en anlaşılır, detaylı ve kapsamlı yorumları sunan bir doğum haritası servisi olarak yayın yapıyoruz.

Natal harita bir kişinin doğum anında bulunduğu yere ait astrolojik açıdan tesir ettiği bilinen Güneş, ay ve diğer gezegenlerin dağılımlarını gösteren bir haritadır.

Gerekli astrolojik donanıma sahip değilseniz dahi şahsınıza ait detaylı ve yorumlu astroloji haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu sağlamak için doğum anınıza ait tarih ve saat bilgilerini ve doğduğunuz yeri girmeniz yeterlidir. Natal haritamı göster butonunu tıkladığınız anda derhal haritanızı görüntüleyebilirsiniz.

Astrolojik gök haritaları zamana göre değişse de, kişisel astrolojik haritalar sahibinin doğduğu zaman dilimine ait uzayın bir fotoğrafı olması nedeniyle değişmez ve sabittir.

Doğum haritası hesabı yapmak üst seviyede astrolojik bilgi sayesinde mümkün olan, son derece karmaşık ve zor olan bir iştir. Dolayısı ile sıradan bir kişinin kendi doğum haritasını çıkarması, gereken astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece olasılık dahilinde değildir. Sevindirici haber şu ki, günümüzde tüm hesaplamaları sizin için yapan bilgisayar destekli yazılımlar üretilmiştir. Bizler de uygulamamızı kendi haritanızı en kısa yoldan çıkarmanız için tasarladık.

Yükselen Burç Hesaplama Programı Ücretsiz Servis

Sitemizin hesaplama sistemiyle, herhangi bir astroloji bilgisine gereksinim duymaksızın yükseleninizi hesaplayabilirsiniz. Yapacağınız işlem oldukça basit. Elbetteki doğum saatinizi doğru bir şekilde bilmeniz kaydı ile. Yazılımımızdaki yükselen burç hesaplama kısmına, doğduğunuz saati ve coğrafi konumunuzu yazın, ardından çıkacak olan hesapla butonunu tıklamanız kafidir.

Herkesin bildiği gibi, gün ışığından daha fazla faydalanmak için belli tarihlerde saatler ileri/geri alınırlar. Son yıllarda ülkemizde bu sistem sonlandırılmış olsa da, yükseleni bulunacak kişinin doğduğu sene içerisinde bu tür bir uygulamanın var olup olmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplama işlemleri buna göre şekillendirilmelidir.

Genellikle internette yükselen burç hesaplama yöntemleri ile ilgili araştırma yaparken bazı tablolarla karşılaşmışsınızdır. Yükselen burcun bulunması konusunda güvenilir bir sonuç ortaya koyan böyle basit bir yükselen burç hesaplama çizelgesi yoktur esasında. Bulduğunuz herhangi bir tabloda, coğrafi koordinat yok ve yalnızca Güneşin konumu ve 2 saat ara ile yükselen burçlar sıralanmışsa güvenmeyin. Çünkü en doğru yükselen burç hesaplama işlemlerinde coğrafi konum bilgisi, yerel saat dilimi ve otomatik olarak mevsimsel saat uygulaması kesinlikle gerekmektedir.

Yükselen burç ASC (Ascendant) tespiti için ephemeristen faydalanılır. Bu veriler ileri derece astroloji bilmeyenler için anlamlandırılması mümkün olmayan karmaşık içeriklerden oluşur. Bu verilerden yararlanabilmek için astroloji sahasında uzmanlık seviyesinde bilgi ve beceri sahibi olunması gerekmektedir. ASC (Ascendant) hesaplamada en güvenli ve garantili yöntemlerin başında bir astrologtan profesyonel yardım almak ve çeşitli yazılımlar kullanmak gelir. Tamamı ücretsiz astroloji uygulamamızı da bu iş için güvenerek kullanabilir, yükselen burcunuzu ASC (Ascendant) net bir şekilde bulabilirsiniz.

Yükselen pozisyonundaki burcun ne anlam taşıdığı ve ne tür özellikler verdiği, hesaplama işleminden elde edilen sonuçla birlikte verilmektedir. Doğum haritasında 1. Evin önemi genelde takip edilen Güneş burcundan bile fazladır diyenler azımsanamayacak çoğunluğu oluşturuyor. Çünkü haritadaki birinci ev bilindiğinde tüm astrolojik yerleşimlerin diğer ayrıntıları da gün yüzüne çıkacak demektir. Doğum haritası okumalarında öngörüler muhakkak yükselene göre yapılır. Bu da yükselen burcun ehemmiyetini vurgulayan yeterli bir göstergedir. Doğum saatinizle sorgulayarak muhakkak 1. Ev konumunuzu öğrenin. Bu, kendinizi daha iyi tanımanızı, insanlara nasıl bir imaj verdiğinizi daha hızlı bir şekilde bilmenizi kolaylaştırır.

Yükselen burç dünyaya geldiğiniz saatte bulunduğunuz coğrafi konuma göre, doğuda yükselmekte olan burca verilmiş olan isimdir. 12 evlik astrolojik sisteme göre düzenlenmiş olan doğum haritanızdaki ilk evinizdir. İnsanlar çoğunlukla kendilerini Güneş (dış) burçlarına göre izah etseler de, dışarıdan bakılınca dışarıdan bakılınca farklı görünürler. Çünkü dışarıya yansıttığımız izlenim çoğunlukla yükselen burçla alakalıdır.

Güneş Burcu Tamamı Ücretsiz Harita Servisi

Güneş, Güneş sistemimizdeki en güçlü etki olduğu gibi, bir haritada da en fazla önemli görülen güçtür. Güneş’in pozisyonu, iç dünyanızla ve yaşadığınız sürece ne yönde geliştiğinizle bağlantılıdır. Duygularınızı diğer insanlarla hangi şekilde etkileşime sunduğunuzu ortaya koymakla beraber sahip olduğunuz şeylerin, amaçlarınızın ve benlik duygunuzun temel yapısını oluşturur. Gençliğin ardından, Güneş burcunuzla olan bağlantınız artış gösterir çünkü bu dönemde, kim ve ne olduğunuzla alakalı kendinize daha fazla güvenirsiniz. Burcunuzdaki Güneş doğal kimliğinizi ve hayatınızın genel seyri esnasında aynı kalan içsel özelliklerinizi tanımlar. Bu dünyaya bakan içten gelen özelliklerinizdir. Esasen bir yıldız olan Güneş, Güneş Sistemi’nin ortasında yer alır ve aynı şekilde Güneş’in yer aldığı burcunuz da benzeri olmayan kişisel karakter merkezinizi belirtir. Kendi kişisel özelliklerinizi daha iyi bilmek için websitemizdeki burç tespit etme sisteminden yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Ay Burcu Yorumlama Servisi

Duygu dünyamızdaki pekçok konuda tesir sahibi olan Ay’ın doğum haritasındaki pozisyonu astroloji meraklılarının çok üzerinde durdukları temel konulardandır. Natal haritada, Ay’ın yer aldığı burç, özellikle dışarıya duygusal olarak nasıl tepki verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Ay’ın bir anlamda koruyucu bir şekilde Güneş’in çevresinde dönmesi ve Güneş’in ışığını yansıtması gibi, doğum haritamızdaki Ay da korunma yöntemlerimizi, kendimizi nasıl güvende ve rahat tuttuğumuzu gösterir.

Tüm doğum haritası hesaplamalarındaki gibi, Ay burcunun bulunması için de doğum anına ait bilgilerin kesin olarak bilinmesi istenmektedir. Bu kısmın doğru olması çok önemlidir, çünkü yalnızca küçük bir zaman farkı farklı bir burcu gösterebilir, bu nedenle emin olmak adına kesinlikle titiz olunması gerekir. Tam doğum saati bilgilerine sahipseniz, sitemizdeki gibi iyi hesaplama yapan bir otomatik hesaplama sistemi doğru sonucu almanıza yardımcı olacaktır.

Şahsınızın yahut tanıdığınız birinin duygusal dünyasını bilmek için, sitemizdeki Ay burcu bulma programını kullanabilirsiniz. Şayet Ay’ın hangi burçta olduğunu merak ediyorsanız doğum yeri ve saatinizi yazmanız gerekiyor. Hemen ardından hesapla butonuna tıklayın. İşte hepsi bu kadar. Şayet bir başkasına ait Ay burcu bilgilerine göz atmak isterseniz o kişiyle ilgili doğum saatini, Ay’ın şuan için hangi burçta olduğunu bilmek istiyorsanız bugünün tarih bilgilerini forma girmeniz gerekiyor. Bu sayede girilen tarih ve saate ait Ay’ın hangi burç konumunda olduğunu ve o burçta ne anlamlarının olduğunu görebilirsiniz.

Ay burcumuz iç dünyamızı ifade ediyor olmasından dolayı duygusal dünyamızla alakalı pekçok konu Ay’ın konumlandığı burçla direkt olarak ilişkilidir ki, bize zevk veren konular hatta alışkanlıklarımız bile burçlardaki Ay’ımızın kapsama alanındaki konulardandır. Hislerimiz üzerindeki yönlendirici etkisiyle yaşamımızın tüm alanlarını maximum derecede tesiri altına alabilir ancak, en önemlisi sürdürdüğümüz ilişkiler üzerindeki etkisidir. Ay burcu bir anlamda sevgi anlamındaki beklentilerimizi, beslenme alışkanlıklarımızı ve duygusal anlamda rahata erme alanlarımızı da biçimlendirir.

Ücretsiz Merkür Burcu Raporu Çıkarma Servisi

Tüm burçlarda farklı etkileşimler gösteren Merkür burcu, zeka seviyemizi ve bu zekamızı nereye yönlendirdiğimizi gösterir. Yıldız haritasındaki Merkür gezegeni, kalıpları tanımlama, bilgi edinme ve çevreyle fikir ve bilgi alışverişinde bulunma şeklimizde etkisini gösterir. Haritanızdaki Merkür’den aldığınız tesirleri görebilmek için Merkür burcu öğrenme programımız aracılığı ile hesaplama işleminizi yapmanız gerekir. Merkür konumumuz düşünce biçimimizi, yazarlıkla alakamızı ve insanlarla iletişim yöntemimizi anlatır. Merkür konumumuz iletişim şeklimiz üzerinde etkili olduğundan, ve düşünce yapımızı temsil ettiğinden dolayı, yaşamımızın her yönünü etkiler. Biriyle ilk defa konuştuğumuzda, aslında dış burcu ile değil, Merkür burcuyla tanışıyoruz demektir.

Astrolojide Venüs Burcu Nedir? Ne İşe Yarar?

Venüs’ün yerleşimi değerlerle ilgili olduğu için estetik anlayışımız ve maddi varlıklarımızla ilişkilerimizi kontrol eder. Bununla birlikte en önemlisi, burçlardaki Venüs sevgiden anladıklarımızı, nasıl merhamet gösterdiğimizi, aşkı nasıl yorumladığımızı ortaya koyar. İstediğiniz kişiyle aranızdaki romantik uyumu bulmak için Güneş burcundan hareket etmek az çok yol göstericidir ancak, Venüs burcundan tespit yapmak doğrudan aşkın merkezine inmenin en iyi yoludur. Venüs hareket halinde iken, 24 saatlik süreçte aşağı yukarı bir derecelik yol kateder. Bu durum her burçta hemen hemen bir ay misafir olduğu anlamına gelir. Buna ek olarak 18 ayda bir defa retro haline girer ki, tam lokasyonu anlamanın en iyi yöntemi doğum haritasından yararlanmak ve doğum bilgilerinize göre hangi burçta olduğunu görmek için bir Venüs burcu hesaplama yazılımı kullanmaktadır.

Mars Burcu Nasıl Yorumlanır? Ücretsiz Yıldız Haritası

Diğerlerine bakarak Mars daha hızlı hareket eden bir astrolojik cisimdir ve hangi zaman diliminde gerilediğine bağlı olarak iki – yedi ay arasında burçları etkisi altına alır. Mars gezegeninin tüm zodyağı kat etmesi ortalama 24 ay sürer. Bu döngüyü tam olarak tespit edebilir, şu anda neler yaşadığınıza ve hissettiklerinize göre farkındalığınızı geliştirirseniz, bir sonraki Mars döneminde nasıl harekete geçeceğiniz ve enerjinizi hangi yolla yönlendireceğiniz ile ilgili iyi bir iş çıkarmış olursunuz. Mars burcunuzun ne anlama geldiğini anlamak, nasıl çalıştığınız ve motivasyon kazanmak için ihtiyaç duyduğunuz şeylerle alakalı fikir verici bir işlemdir. Bu bilgiler, enerjinizi artırmanıza ve yaşamınızı daha kolay hale getirmenize olanak sağlayabilir. Haritanızdaki Mars’ın konumunu hızlı bir şekilde tespit etmek için Mars burcu hesaplayıcısı kullanmakta büyük fayda vardır.

Bireysel Jüpiter Burcu Analizi Nasıl Yapılır?

Jüpiter burcu hakkınızda normalde bilinenden daha fazla şey söyler, algınızı genişletme ve bilinç düzeyinizi yükseltme metodlarını su üstüne çıkarır. Genişlemeyi temsil eden Jüpiter genelde beraberinde yüksek miktarda doğruluk serumu verir. Jüpiter burcunuzu haritanızda anlamanız, kendinize daha fazla şans davet etmenize de imkan sağlar. Haritadaki Jüpiter’i öğrenmenin birden fazla yolu bulunmaktadır. Bir astroloji programı kullanarak küçük bir işlemle Jüpiter’inizin hangi burçta olduğunu pratik bir şekilde bulabilirsiniz, elbetteki doğum tarihinizi ve saatinizi bilmeniz halinde. Bununla birlikte web tabanlı Jüpiter transit tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Doğum haritanız varsa Jüpiter’inizin bulunduğu konumu buradan da bakabilirsiniz. Özellikle ne anlama geldiğiyle beraber bu yerleşime ayrıntılı bir şekilde göz atmak isterseniz Jüpiter burcu öğrenme uygulamamızdan faydalanabilirsiniz.

Satürn Burcu Analizi ile Kariyer ve Meslek Bilgileri

Bir doğum haritasında, Satürn burcumuz, sınır çizgilerimizi, korkularımızı ve sorumluluk hislerimizi gösterir. Satürn burcu, sorumluluklarımıza nasıl yaklaştığımızı izah edebilir ve bununla birlikte, normal bir biçimde dışa vurmakta zorlandığımız ve üstelik karakterimizin bir parçası olarak özümsediğimiz özellikleri de gösterir. Satürn, burçların her birinde ortalama 30 ay süreyle konaklar ve ilk başladığı yere tekrar gelmesi 28 ila 29 yıl alır. Bu geliş zamanına Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir reşitlik sürecidir. Satürn’ün bu devri eşit yaş grubundakilerin birbirine özdeş yaşam dersleri aldığı manasına gelir. Websitemizde yer verdiğimiz Satürn burcu hesaplama programı aracılığıyla Satürn’ün bulunduğu pozisyonu hesaplayabilirsiniz.

halkalı escortavrupa yakası escortşişli escortavcılar escortesenyurt escortbeylikdüzü escortbeylikdüzü escortbeylikdüzü escortavcılar escortesenyurt escortbeylikdüzü escortavcılar escortesenyurt escortmaltepe escortkurtköy escortpendik escortataşehir escortümraniye escort

Kaynak Makinesikasko sigortasıTiny house fiyatlarıçelik villaburun estetiği fiyatlarıliposuction fiyatlarıburun estetiği fiyatlarılabiaplasty turkeyburun estetiği fiyatlarıhair transplant istanbulsaç ekimi fiyatlarısaç ekimigüvenilir takipçi satın alankara liposuction burun estetiği kürtaj fiyatları genital estetik fiyatları microblading buz lazer hd film izle